Natuur zwemvijver

Uw tuin krijgt het uiterlijk van een klein natuurgebied als u een natuur zwemvijver door Weijer Eco-zwemmen laat aanleggen. Het bad zelf blijft vrij van begroeiing, maar wordt via een afscheiding geïntegreerd in een natuurlijke filterzone. In deze zone wordt een ecologisch micro-systeem geïnstalleerd van waterplanten en grind met diverse micro organismen. Dit speciale systeem is 30 jaar geleden ontwikkeld door Biotop, waar wij partner van zijn. Roept u graag de sfeer op van een rustiek bergmeer? Dan kunnen wij uw natuurlijke zwemvijver uitbreiden met kleine rotspartijen, waterloopjes en watervallen. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij geven u graag vrijblijvend advies!

Natuur zwemvijver kosten

Door het ecologische filtersysteem zijn er aan het onderhoud van de natuur zwemvijver minder kosten verbonden. Wij laten de natuurlijke processen hun werk doen, zonder dat de toevoeging van chloor aan het zwemwater nodig is. Zo voorkomt u in één klap irritaties aan huid, ogen en luchtwegen. Het weinige onderhoud dat er is nemen wij voor onze rekening om het evenwicht van het ecologische filtersysteem niet te verstoren. Als u ons opdracht geeft voor het plaatsen van een natuurzwemvijver zijn de kosten vanaf het begin duidelijk. Voor wij een offerte opstellen komen we persoonlijk bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. Indien u dat wenst, kunt u als alternatief voor de natuur zwemvijver voor een natuurzwembad kiezen. Dit lijkt op een gewoon bad, maar dan zonder chloor en andere chemicaliën.

Natuur zwemvijver aanleggen

Wij gaan zorgvuldig te werk als wij een natuur zwemvijver aanleggen. Tijdens het oriënterende gesprek nemen wij een monster van uw kraan- of bronwater. Wij checken de waterkwaliteit en meten onder andere de fosfaatconcentratie. Zo kunnen we het filtersysteem volledig op uw situatie aanpassen. Hoeveel tijd uw natuur zwemvijver aanleggen in beslag neemt is afhankelijk van de grootte en diepte van de zwemvijver en het aantal extra accessoires dat u wilt toevoegen. Onze medewerkers hebben ook expertise op het gebied van tuininrichting. Wij zien de zwemvijver als een stuk natuur dat sfeer geeft aan uw tuin. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of maak een afspraak!

 

 

 

 

 

 

 

 

ecologische-zwemvijver

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.

neem contact op