Natuurlijk zwembad

Wilt u graag een zwembad in uw tuin met glashelder zwemwater maar zonder chloor? Dan is een natuurlijk zwembad een perfecte oplossing. Door middel van biologische filtratie wordt het water gezuiverd, zodat het gebruik van chloor en andere chemicaliën overbodig wordt. Bij een natuurlijk zwembad bepaalt u zelf de vormgeving. Heeft u liever een moderne vormgeving zoals een normaal zwembad? Of toch een natuurlijke uitstraling als een vijver. Wat u ook kiest, bij Eco-Zwemmen voorzien wij uw zwemparadijs van een natuurlijk filtering systeem van Biotop. Hierin bevinden zich micro-organismen die het water zuiveren. Zo kunt u altijd genieten van fris en schoon water, zonder hier ook maar iets voor te hoeven doen!

Natuurlijk zwembad aanleggen

Als u door Weijer Eco-zwemmen een natuurlijk zwembad laat aanleggen kiest u voor honderd procent maatwerk. Alle technische onderdelen en het biofilter worden naast het zwembad aangelegd en aan het zicht onttrokken. Zo leggen wij hierover een houten vlonder of een natuurstenen terras. Als alternatief kunnen wij ook een natuurlijk zwembad aanleggen in de vorm van een natuurlijke zwemvijver. Deze heeft een speciaal afgescheiden filterzone met waterplanten. Laat u zich liever inspireren door een berg- of een bosmeer? Geen probleem! Wij maken een zwemparadijs voor u op maat.

 

 

 

 

 

Natuurlijk zwembad prijs

Als u kiest voor een natuurlijk zwembad is de prijs een investering die zich door het lage onderhoud terugbetaalt. Chloorzwembaden moeten zeer regelmatig onderhouden worden. Een natuurzwembad benut de kracht van een natuurlijk ecosysteem dat het water schoon houdt, met andere woorden: de natuur doet het zware werk! Bij een natuurlijk zwembad is de prijs afhankelijk van uw wensen. Wilt u een jetstream of verlichting in het water? Dan heeft dit invloed op de kosten, net als de omvang en diepte van het bad. Voor wij de offerte opstellen komen we bij u langs voor een persoonlijk gesprek en brengen we uw wensen in kaart!

Natuurlijk zwembad verwarmen

Dankzij de nieuwste technische toepassingen is het mogelijk om een natuurlijk zwembad te verwarmen en tegelijkertijd het energieverbruik laag te houden. De voorgemonteerde warmtepomp met voorfilter is gemakkelijk in het systeem in te bouwen. Als u kiest voor een roldek boven het zwemwater, gaat nog minder energie verloren wanneer u niet zwemt. Door het natuurlijk zwembad te verwarmen verhoogt u het comfort en creëert u uw eigen wellness ruimte. Daarnaast kunt u een sfeer van rust creëren door een stenen trap, een waterval of tropische rotspartijen te laten plaatsen. Heeft u al een zwembad en wilt u hier een natuurlijke leefomgeving van maken? Laat dan door Weijer Eco-zwemmen uw zwembad ombouwen naar zwemvijver!