Prijsindicatie zwemvijver

Een duidelijk overzicht van kosten en besparingen is essentieel om de prijsindicatie voor een zwemvijver goed in te schatten. Weijer Eco-zwemmen maakt natuurlijke vijvers waarvoor de onderhoudskosten minimaal zijn. Doordat het water gefilterd wordt met een ecosysteem van Biotop dat bestaat uit waterplanten en speciaal grind met micro-organismen doet de natuur al het werk voor u. Een keer per jaar hebben de planten een snoeibeurt nodig en om de drie jaar dient verzameld slib op de bodem en aan de randen verwijderd te worden. Deze taak kan Weijer Eco-zwemmen voor u uitvoeren zonder het ecologische evenwicht te verstoren. Over het algemeen valt de prijsindicatie voor een zwemvijver lager uit dan de aanleg van baden met chloor of andere chemicaliën, waarvoor veel extra techniek nodig is. Wij maken uw zwemvijver op maat volgens uw wensen, zodat u de kosten zelf in de hand heeft!

Prijsindicatie zwemvijver tuin

Door het grote aantal opties dat Eco-zwemmen biedt, is een prijsindicatie voor een zwemvijver in de tuin sterk afhankelijk van het door u gekozen ontwerp. Wij zijn als bedrijf tevens gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Zo stellen wij u in de gelegenheid om uw persoonlijke zwemparadijs te realiseren. Spreekt de charme van een bergmeer met helder blauw water tot uw verbeelding? Dan kunnen wij watervallen en frivole rotspartijen aanleggen die harmonieus in uw tuin opgaan. De prijsindicatie hangt af van een aantal factoren:

  • De logistiek; is uw tuin goed bereikbaar voor de aanleg van de zwemvijver?
  • De omvang en diepte van uw zwemvijver of natuurzwembad.
  • Eventuele accessoires zoals verwarming, watervallen, stapstenen of een trap.
  • Wanneer u voor een natuurzwembad kiest, kan ook de vlonder voor extra kosten zorgen.
Voor welke optie u ook kiest, bij de prijsindicatie voor een zwemvijver in de tuin, worden altijd duidelijk de zwemvijver kosten met u besproken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Prijsindicatie zwemvijver aanleg

De grootste kostenpost op de prijsindicatie van een zwemvijver is de aanleg. Het is goed om te bedenken dat u hiermee flink bespaart op het onderhoud. Wij beperken het gebruik van techniek om die reden zoveel mogelijk. Bij de aanleg van een zwemvijver scheiden wij de regeneratiezone van het zwemgedeelte. Hoe meer ruimte u reserveert voor de biologische filtering met waterplanten en micro-organismen, hoe natuurlijker uw tuin er uitziet. Weijer Eco-zwemmen geeft vooraf een helder beeld van de prijsindicatie van de zwemvijver en de aanleg. Voor wij een offerte opstellen, komen wij bij u langs voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Ook nemen wij monsters van uw kraan- of bronwater voor een optimale afstemming van het filtersysteem. Met de juiste oplossing kunnen wij het zwemvijver onderhoud tot het minimum beperken!

prijsindicatie zwemvijver

 

prijsindicatie zwemvijver

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.

neem contact op