Zwembad zonder chloor

Neemt u ook graag een frisse duik in een zwembad zonder chloor dat zichzelf schoonhoudt? Weijer Eco-zwemmen maakt gebruik van de intelligentie van de natuur om het zwemwater helder en schoon te houden. Wij leggen een zwembad zonder chloor voor u aan op basis van een geavanceerd ecosysteem. Wij zijn trotse partner van Biotop, die al 30 jaar garant staat voor 100% ecologisch zwemplezier! Het systeem bestaat uit verschillende onderdelen, zoals speciaal grind met micro-organismen en zorgvuldig geselecteerde waterplanten. Bij het zwembad zonder chloor leggen wij een speciale zone aan voor de biologische filtratie. Het bad zelf blijft vrij van waterplanten.

Zwembad zonder chloor voordelen

Doordat er geen chemicaliën aan het water worden toegevoegd, heeft een zwembad zonder chloor voordelen op het gebied van gezondheid en onderhoud. Chloorwater kan zorgen voor irritaties aan de huid, ogen en luchtwegen. Daar heeft u met een natuurzwembad helemaal geen last meer van! Eens in de drie jaar verwijdert Weijer Eco-zwemmen het slib dat zich op de bodem verzamelt. Ook verzorgen wij het jaarlijkse onderhoud van de waterplanten. Verder doet het natuurlijke ecosysteem het hele jaar door zijn werk, zonder dat u er omkijken naar heeft. Een zwembad zonder chloor heeft hierdoor voordelen voor zowel het milieu als uw portemonnee!

 

Zwembad zonder chloor aanleggen

Wij integreren het bassin volledig in uw tuin als u een zwembad zonder chloor laat aanleggen. Bij een strak, modern ingericht terras is een natuurzwembad een prachtige aanvulling. Het biologische filtratiesysteem wordt aan het zicht onttrokken door een vlonder die wij in diverse uitvoeringen kunnen leveren. Een natuurlijke zwemvijver past uitstekend in een tuin met veel groen of natuursteen en is in niets van een gewone vijver te onderscheiden. Het zwemgedeelte is gescheiden van de regeneratiezone met waterplanten en biofilter. Het geheel heeft de vorm van een vijver zoals u die in de natuur zou kunnen aantreffen.

 

Zwembad zonder chloor bij Weijer Eco-zwemmen

U bepaalt de vormgeving helemaal zelf als u kiest voor een zwembad zonder chloor bij Weijer Eco-zwemmen. Ook kunnen wij een monoblock zwembad aanleggen. Het bad is volledig kant en klaar en wordt direct in uw tuin geïnstalleerd. Verder is het mogelijk om uw zwembad zonder chloor bij Weijer Eco-zwemmen te integreren met uw huidige bad. Wilt u uw tuin veranderen in een rustgevende omgeving? Onze zwemvijvers hebben een natuurlijke uitstraling en het grillige karakter van een natuurlijk gevormde vijver midden in het groen of hoog in de bergen! Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs voor een huisbezoek. Wij bespreken de diverse opties samen met u en nemen een monster van uw kraanwater. Zo kunnen wij de filtratie volledig op uw specifieke situatie afstemmen!