Zwemvijver Assen

Wilt u zwemmen in uw eigen stukje natuur rondom uw woning? Door een zwemvijver in Assen aan te laten leggen door Weijer Eco-zwemmen maakt u deze droom eenvoudig waar. Met het Asserbos om de hoek en Nationaal park Drentsche AA op schootsafstand heeft u inspiratie genoeg. Voelt u zich aangetrokken door het idyllische plaatje van een bosmeer of de vrolijk meanderende Drentsche AA? Wij werken graag samen met u uw enthousiaste ideeën voor een zwemvijver uit in concrete plannen en verzorgen de aanleg. Het grote voordeel van uw zwemvijver in Assen is dat er geen chemicaliën nodig zijn, omdat het zwemwater honderd procent langs natuurlijke weg wordt gezuiverd!

Zwemvijver aanleggen Assen

Weijer Eco-zwemmen ziet een zwemvijver aanleggen als een creatief proces, waarbij het ontwerp volledig op de klant wordt afgestemd. Om die reden starten wij altijd met een persoonlijk gesprek om uw wensen te leren kennen. Ook nemen wij een monster van uw kraan- of bronwater. Dit versturen wij naar het laboratorium. Met de informatie die dit oplevert bouwen wij een ecosysteem op dat in uw omgeving het beste werkt en uw zwemwater zuivert. Het water blijft zo schoon dat afspoelen na het zwemmen niet meer nodig is! De natuurlijke zwemvijver die wij voor u aanleggen in Assen bestaat uit een zwemgedeelte en een filtratiezone die onder de watergrens worden gescheiden. Zo heeft u optisch een vijver, maar dan wel één waar u in kunt zwemmen.

Zwemvijver kosten Assen

Zowel de afmetingen als het design van een zwemvijver hebben invloed op de kosten die u in Assen maakt. Over het algemeen geldt, hoe dieper en groter de vijver, hoe hoger de prijs. Bij Weijer Eco-zwemmen heeft u een ruime keuze uit diverse accessoires zoals ledverlichting en vijververwarming. Hiermee verhoogt u het comfort, maar heeft u wel hogere zwemvijver kosten. Wij komen in Assen bij u langs om uw wensen voor de aanleg duidelijk in beeld te krijgen. Zo bent u goed op de hoogte van de prijs waarop u ongeveer uitkomt. Om kosten te besparen kan het een idee zijn om te kiezen voor een natuurzwembad. Wij laten hierbij de waterplanten achterwege en onttrekken de filtratiezone onder een vlonder aan het zicht. Daarmee beschikt u eveneens over een terras. Branderige ogen zijn verleden tijd, want wij maken geen gebruik van chloor en andere chemicaliën!

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

 

neem contact op