Zwemvijver Beilen

Wandelt u graag rond in het Terhorsterzand, Dwingelderveld of het Scharreveld? Met een zwemvijver in Beilen kunt u voor uzelf een vergelijkbare natuurlijke omgeving scheppen voor een dagelijkse frisse duik. In tegenstelling tot een gewoon zwembad heeft u geen chloor meer nodig om het zwemwater te zuiveren. Daarmee voorkomt u branderige ogen en geïrriteerde luchtwegen. Een zwemvijver van Weijer Eco-zwemmen is bijzonder onderhoudsarm, want het biofilter is een ecosysteem dat dag en nacht, jaar in jaar uit blijft functioneren!

Zwemvijver kosten Beilen

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van uw zwemvijver en de kosten die u in Beilen maakt. De belangrijkste zijn het vijveroppervlak, de diepte en het aantal door u gewenste comfortverhogende accessoires. Weijer Eco-zwemmen geeft u alle vrijheid wat betreft het design van uw natuurlijke zwemvijver. Houdt u van een strak en modern design, dan kunt u kiezen voor een natuurzwembad. Bij een natuurzwembad laten we de waterplanten achterwege en plaatsen we het biofilter onder een ruimtebesparende vlonder die u kunt benutten als terras. Verder kunt u ook kiezen voor de voordelige optie van uw huidige zwembad ombouwen naar zwemvijver. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u, voordat wij aan de slag gaan, een duidelijk beeld van de zwemvijver kosten die u in Beilen maakt.

Zwemvijver tuin Beilen

Weijer Eco-zwemmen maakt van uw zwemvijver en uw tuin in Beilen een harmonieus geheel. Dit doen wij door de filtratiezone en zwemzone onder de waterlijn van elkaar te scheiden. Er is zo altijd een doorstroom tussen het biofilter en het zwemgedeelte. Door zorgvuldig gekozen waterplanten is de overgang naar uw tuin nauwelijks merkbaar. Het lijkt alsof u in open water zwemt, midden in de natuur. Een zwemvijver in uw tuin in Beilen heeft bijzonder weinig onderhoud nodig, afgezien van het jaarlijkse snoeiwerk en het driejaarlijks verwijderen van het verzamelde bodemslib. Om het ecologisch evenwicht van uw biofilter niet te verstoren raden wij u aan om dit door ons te laten doen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op