Zwemvijver Drenthe

Maak het idyllische plaatje van uw woning compleet met een zwemvijver in Drenthe. Door de natuurlijk aangelegde filtratiezone lijkt het net alsof er een vijver of een meertje in uw tuin ligt. Onder de waterlijn wordt het zwemgedeelte haast onzichtbaar gescheiden van de filterzone met natuurlijke begroeiing. Het water van uw zwemvijver in Drenthe blijft schoon en kraakhelder door het speciale biofilter met micro-organismen. Afspoelen na het zwemmen is niet nodig. Er worden namelijk geen chloor of chemicaliën aan het water toegevoegd. Maak eenvoudig een afspraak met Weijer Eco-zwemmen om de mogelijkheden te verkennen!

Zwemvijver aanleggen Drenthe

Diverse opties zijn bespreekbaar als u uw zwemvijver laat aanleggen in Drenthe. Weijer Eco-zwemmen heeft diverse middelen om de vijver van uw dromen aan te leggen. Heeft u al een zwembad? Geen probleem: uw bestaande zwembad ombouwen naar een zwemvijver is ook mogelijk! Een ander alternatief is de aanleg van een natuurzwembad. Dat is feitelijk een zwembad, waarbij het filtersysteem onder een vlonder is aangelegd, stijlvol aan het zicht onttrokken. Laat uw zwemvijver aanleggen in Drenthe door Weijer Eco-zwemmen voor een verbluffend resultaat!

Zwemvijver kosten Drenthe

Weet u niet precies wat een zwemvijver gaat kosten in Drenthe? Maak vrijblijvend een afspraak en Weijer Eco-zwemmen komt bij u langs voor een huisbezoek. We nemen uitgebreid de tijd om uw wensen in kaart te brengen. Het kostenplaatje hang onder andere af van de grootte van de vijver en uw specifieke wensen. Zo is het mogelijk om verlichting te laten plaatsen of andere accessoires toe te voegen. Door een goede planning en afstemming van onze werkzaamheden kunnen wij uw zwemvijver kosten in Drenthe zo laag mogelijk houden, zeker omdat er weinig onderhoud nodig is. Een keer per jaar dienen de waterplanten te worden gesnoeid. Verder is het driejaarlijks verwijderen van het verzamelde slib in uw natuurlijke zwemvijver aan te raden. Wij adviseren u om dit door onze specialisten te laten doen. Zo weet u zeker dat het biologische ecosysteem dat voor de filering zorgt niet wordt verstoord!

 

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op