ÃƒÂ¢Ã¢â‚¬ Ã‚µ

Zwemvijver Eelde

Pak uw koffers maar weer uit, want met een zwemvijver in Eelde hoeft u niet meer op vakantie! U kunt namelijk ieder moment van de dag een verfrissende duik nemen in helder en schoon water dat er meer uitziet als een meertje dan een zwembad. Voor de filtratie maakt Weijer Eco-zwemmen geen gebruik van chloor en chemicaliën, maar van de kracht van de natuur. Nadat u een baantje heeft getrokken is zelfs afspoelen niet meer nodig. U kunt zich bij het ontwerp van uw zwemvijver in Eelde volledig laten inspireren door het omringende landschap. Het zwemgedeelte wordt onder de waterlijn gescheiden van de filtratiezone, die wij verrijken met de waterplanten van uw voorkeur. Houdt u meer van het Drentse bos of van de weidsheid van het Groninger landschap? Wij leggen uw zwemvijver in Eelde volledig op basis van uw wensen aan!

Zwemvijver aanleggen Eelde

Het belangrijkste onderdeel als u een zwemvijver laat aanleggen in Eelde is het ecologische filtersysteem. Dit werkt het beste als het helemaal is afgestemd op uw woonomgeving. Om die reden neemt Eco-zwemmen eerst een monster van uw bron- of kraanwater. Met de gegevens die dit oplevert kunnen wij het biologische filter precies instellen voor wij uw natuurlijke zwemvijver aanleggen in Eelde. Speciale micro-organismen houden het water vrij van afvalstoffen. Verder zorgen wij ervoor dat algen geen voedingsstoffen hebben, zodat het water kraakhelder blijft. In een persoonlijk gesprek met u brengen we uw wensen in kaart, zodat u zelf de hand heeft in elk detail van de vormgeving.

Zwemvijver kosten Eelde

Wat een zwemvijver u gaat kosten in Eelde hangt af van het gewenste vijveroppervlak, de diepte en uw extra wensen. Wij hebben diverse accessoires waarmee u zowel comfort als sfeer kunt toevoegen. Met een verwarmingssysteem houdt u gemakkelijk de zwemtemperatuur op peil. Een speelse beekloop en steenpartijen creëren de setting van een berglandschap. In de avonduren levert ledverlichting een sfeervolle bijdrage. Kiest u liever voor een zwemvijver met lagere kosten? In Eelde kunt u desgewenst ook een natuurzwembad laten plaatsen. Dit neemt minder ruimte in, omdat de waterplanten achterwege kunnen blijven. Het ecologische biofilter wordt hierbij door een vlonder aan het zicht onttrokken. Met Weijer Eco-zwemmen kiest u voor een oplossing die op uw wensen toegesneden is!

 

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.

 

neem contact op