Zwemvijver Eelderwolde

U creëert uw eigen stukje natuur als u een zwemvijver in Eelderwolde door Weijer Eco-zwemmen laat aanleggen. Dit is het gezonde alternatief voor een chloorzwembad en heeft aanzienlijk minder onderhoud nodig. Om het water op natuurlijke wijze te zuiveren wordt uw zwemvijver opgebouwd uit een zwemgedeelte en een regeneratie zone met micro-organismen en speciale waterplanten. Dit gebeurt met het systeem van Biotop. De zones worden door een wand onder de waterlijn gescheiden, zodat het geheel lijkt op lijkt op een natuurlijk gevormd vijver. Met uw ontwerp bepaalt u zelf de uitstraling van uw zwemvijver in Eelderwolde.

Zwemvijver aanleggen Eelderwolde

Al uw wensen worden uitgebreid besproken voordat wij uw zwemvijver aanleggen in Eelderwolde. Daarnaast nemen we een monster van uw kraan- of bronwater om dit in het laboratorium te analyseren. Met de verkregen gegevens stemmen we het filtersysteem af op uw tuin. Wij kunnen eventueel uw huidige zwembad ombouwen naar een zwemvijver. Wanneer u niet van natuurlijk vormen houdt is een natuurzwembad ook een mogelijkheid. Het biologische filtersysteem is hierbij weggewerkt onder een vlonder, waarop u in de zomer lekker kunt zonnen. Het gezuiverde water wordt via een dompelpomp in deze zone naar het zwemgedeelte geleid. U kunt kiezen voor diverse accessoires zoals LED verlichting, een waterval of verwarming. Alles is mogelijk als u uw zwemvijver door ons laat aanleggen in Eelderwolde!

Zwemvijver tuin Eelderwolde

Het geringe onderhoud is een groot pluspunt van een zwemvijver voor uw tuin in Eelderwolde. De zuivering vindt plaats via 100% natuurlijke processen. Eens per jaar is het nodig om de waterplanten te snoeien. Daarnaast dient na enkele jaren het verzamelde slib verwijderd te worden. Deze onderhoudswerkzaamheden nemen wij graag op ons. Zo wordt het ecosysteem dat uw zwemwater schoon houdt niet verstoord. Onze vakmensen zijn ook gespecialiseerd in tuinonderhoud en kunnen als u dat wenst naast uw zwemvijver uw tuin in Eelderwolde seizoensklaar maken. Via onze site vraagt u gemakkelijk een offerte aan voor uw zwemvijver of natuurzwembad. Ook kunt u kiezen voor een kant-en-klaar monoblock zwembad. Wij gaan met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen!

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op