Zwemvijver Emmen

Om het idyllische plaatje van het bos en de plaatselijke hunebedden compleet te maken is een zwemvijver in Emmen aanleggen zeker de moeite waard. De zwemzone is vrijwel onzichtbaar gescheiden van de filtratiezone waar het water langs biologische weg wordt gefilterd. Op die manier krijgt uw zwemvijver de allure van een klein meertje. Met de keuze voor de vegetatie bepaalt u zelf het gewenste sfeereffect. Uw zwemwater blijft helder en schoon zonder dat u chloor hoeft toe te voegen. Hiermee voorkomt u niet alleen geïrriteerde ogen, maar kunt u zich zonder afspoelen na afloop direct verkleden. Neem eenvoudig contact op met Weijer Eco-zwemmen en laat uw zwemvijver in Emmen aanleggen door onze professionals!

Zwemvijver aanleggen Emmen

Elk detail is belangrijk als u een zwemvijver laat aanleggen in Emmen. Daarom kiezen wij bij Eco-zwemmen voor een persoonlijke aanpak. Zodra u een afspraak heeft gemaakt komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken. Samen met u maken wij een ontwerp voor een natuurlijke zwemvijver. Tegelijk nemen we een monster van uw bron- of kraanwater voor onderzoek in het laboratorium. Dit levert ons de informatie op die wij nodig hebben om het ecologische filtersysteem perfect op uw woonomgeving af te stellen. In het oriënterende gesprek kunt u ook aangeven of u extra accessoires in uw zwemvijver wilt aanleggen, zodat u in Emmen van alle comfort bent voorzien. U beschikt over diverse mogelijkheden zoals het plaatsen van een vijververwarming of ledverlichting. Wij vertellen u daar uitgebreid over.

Zwemvijver tuin Emmen

U bereikt zonder meer het mooiste resultaat als u uw zwemvijver en uw tuin in Emmen volledig op elkaar afstemt. Onze installateurs hebben ook een ruime ervaring als hovenier en kunnen u hierover vrijblijvend adviseren. Het grote voordeel van onze zwemvijvers is het zeer geringe onderhoud. Afgezien van het jaarlijks snoeien en bijwerken van de beplanting hoeft u slecht eenmaal per drie jaar het verzamelde slib op de bodem te verwijderen. Deze klus kunnen wij het beste voor u doen. Zo bent u er namelijk van verzekerd dat het ecologische filtersysteem optimaal blijft functioneren. Naast een zwemvijver voor uw tuin kunnen wij in Emmen desgewenst ook een natuurzwembad laten aanleggen. In dat geval laten wij de waterplanten achterwege en werken wij het biofilter weg onder een vlonder. Dat kunt u vervolgens als terras gebruiken. Maak vrijblijvend een afspraak met Eco-zwemmen om de mogelijkheden en het kostenplaatje te bespreken.

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op