Zwemvijver Gasselte

In het plaatje van het Hunze landschap is een zwemvijver in Gasselte zeker een mooi aanvulling. Dit is een zwembad met biologisch gefilterd water en de allure van een vijver zoals u die in de Drentse bossen zou kunnen aantreffen. Een zwemvijver in uw tuin in Gasselte heeft aanzienlijk minder onderhoud nodig dan een chloorbad. Door de afwezigheid van chemicaliën hoeft u zich niet af te spoelen nadat u een baantje heeft getrokken. Weijer Eco-zwemmen is de zwemvijverspecialist die uw zwemplek volledig in uw tuin integreert. Neem vrijblijvend online of telefonisch contact op voor een afspraak en wij komen bij u langs!

Zwemvijver tuin Gasselte

Weijer Eco-zwemmen neemt alle tijd om uw zwemvijver perfect op uw tuin in Gasselte af te stemmen. Wij bieden een breed scala aan comfortabele accessoires zoals verwarming, watervallen en ledverlichting. Daarnaast proberen wij ook rekening te houden met de beschikbare oppervlakte. Een zwemvijver die wij in uw tuin in Gasselte aanleggen is opgebouwd uit een zwemgedeelte en een filtratiezone waarin waterplanten worden geplaatst. Als u dat wenst kunt u ook een natuurzwembad laten aanleggen, waarbij waterplanten ontbreken en het filtersysteem onder een vlonder wordt weggewerkt, dat u vervolgens als terras kunt benutten.

Zwemvijver kosten Gasselte

Als u kiest voor een zwemvijver liggen de kosten in Gasselte niet hoger dan elders. Het prijskaartje is niet alleen afhankelijk van de grootte van de vijver maar ook van de diepte. Om te besparen op de aanlegkosten is het mogelijk om uw huidige zwembad om te bouwen naar een zwemvijver. Voortaan heeft u geen chloor meer nodig, waarmee u tevens bespaart op het onderhoud. Dit bestaat vooral uit het jaarlijks snoeien van de waterplanten en het driejaarlijks verwijderen van het slib dat zich op de bodem heeft verzameld. Wilt u weten wat een natuurlijke zwemvijver u gaat kosten in Gasselte? Wij zorgen ervoor dat u vooraf weet hoe het prijskaartje eruit ziet!

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op