Zwemvijver Gieten

Droomt u van uw eigen zwembad in de tuin zonder chloor en andere chemicaliën? Laat dan een zwemvijver in Gieten plaatsen door Weijer Eco-zwemmen! Op het oog heeft uw een vijver, want het zwemgedeelte is door een rand onder de waterlijn gescheiden van de filterzone met natuurlijke waterplanten en een biofilter dat het water langs natuurlijke weg zuivert. In het filterproces worden afvalstoffen verwijderd. Het aanwezige fosfaat wordt geneutraliseerd, waardoor algen een belangrijke voedingsstof missen. Het water van uw zwemvijver in Gieten blijft schoon en kraakhelder. Na een verfrissende duik is afspoelen niet eens nodig. Brandende ogen zijn verleden tijd. Maak vrijblijvend online of telefonisch een afspraak voor een oriënterend gesprek!

Zwemvijver aanleggen Gieten

Weijer Eco-zwemmen gaat nauwgezet te werk als u een zwemvijver laat aanleggen in Gieten. Daarom kiezen wij voor een persoonlijk gesprek om uw wensen duidelijk in beeld te krijgen. Wij streven ernaar om de vijver perfect te integreren in de groene omgeving van uw tuin. Daarbij houden we rekening met de kwaliteit van uw kraan- of bronwater. Wij nemen hiervan een monster voor een analyse in het laboratorium. De informatie die we hiermee verzamelen gebruiken we om het biofilter precies op uw situatie af te stemmen. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. Als zij voor u een natuurlijke zwemvijver aanleggen in Gieten, kunnen zij desgewenst ook aanpassingen maken in de beplanting van uw tuin.

Zwemvijver kosten Gieten

U krijgt bij Weijer Eco-zwemmen vooraf een duidelijk beeld van uw zwemvijver kosten in Gieten. De grootte en de diepte van de vijver hebben onder meer invloed op de prijs, alsmede de extra accessoires die u wenst. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ledverlichting te laten plaatsen of het zwemwater te verwarmen. Verder beschikt u over de optie om een natuurzwembad te laten aanleggen, waarin het biofilter onder een vlonder is weggewerkt. Wilt u besparen op uw zwemvijver kosten in Gieten en heeft u al een bad? Dan kunt u zelfs uw huidige zwembad ombouwen naar een zwemvijver!

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op