Zwemvijver Glimmen

Wilt u ‘s zomers een frisse duik kunnen nemen zonder uw tuin te verlaten? Kies dan voor een zwemvijver in Glimmen van Weijer Eco-zwemmen. Vanaf enige afstand bekeken heeft u een vijver met een mooie natuurlijke vorm en waterplanten. Pas als u gaat zwemmen, merkt u het verschil. Het water van de zwemvijver die u in Glimmen door ons laat plaatsen is namelijk glashelder. De zone waarin u zwemt is op een subtiele manier onder de waterlijn gescheiden van de eigenlijke filterzone met een speciaal biofilter. Dit zuivert het water zonder dat er chemicaliën aan te pas komen. Afspoelen is niet nodig als u uit uw zwemvijver in Glimmen stapt.

Zwemvijver tuin Glimmen

Door de vloeiende overgang van een zwemvijver naar uw tuin in Glimmen krijgt u echt de sensatie dat u in de natuur rondzwemt. Onze medewerkers zijn ook gespecialiseerd in tuindesign en -onderhoud en stemmen het ontwerp van uw natuurlijke zwemvijver geheel af op het omringende groen. Gaat uw voorkeur uit naar het ruimtelijke gevoel van een rotsachtig bergmeer of het intieme karakter van een meertje in het bos? Als u door Weijer Eco-zwemmen uw zwemvijver in uw tuin te Glimmen laat aanleggen liggen alle opties op tafel!

Zwemvijver aanleggen Glimmen

Aan alle kleine details wordt aandacht besteed als u een zwemvijver laat aanleggen in Glimmen. U neemt eenvoudig online of telefonisch contact op met Weijer Eco-zwemmen voor een afspraak. Vervolgens komen wij bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken. Ook nemen we een monster van uw kraan- of bronwater. In een laboratorium laten wij de waterhardheid en de concentratie fosfaat in kaart brengen. Die informatie gebruiken we om het biofilter precies op uw situatie af te stemmen. De kosten die u maakt voor een zwemvijver aanleggen in Glimmen hangen af van de gewenste omvang en diepte van de vijver. Als u ruimte tekort komt voor een vijver kunt u ook kiezen voor een natuurzwembad. Hierbij wordt de filterzone afgedekt met een vlonder dat u efficiënt als terras kunt benutten. Zo kiest u eenvoudig voor de optie die het beste bij u past!

 

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.

 

neem contact op