Zwemvijver Groningen

Heeft u de ruimte om van uw tuin een klein paradijs te maken? Laat dan een zwemvijver in Groningen aanleggen. Dit is niet alleen een plek om ‘s zomers een frisse duik in te nemen, maar ook een fraaie waterpartij met een natuurlijke uitstraling. Weijer Eco-zwemmen maakt gebruik van de nieuwste ecologische filtersystemen. De natuur doet het werk voor u en zuivert het zwemwater zonder dat er een druppel chloor of andere chemicaliën aan te pas komen. Hoe het werkt? Zeer eenvoudig! Wij maken een nauwelijkse zichtbare afscheiding tussen de filterzone en het zwemgedeelte. Als u een baantje trekt heeft u nooit last van de waterplanten en het filter met micro-organismen.

Zwemvijver aanleggen Groningen

Weijer Eco-zwemmen biedt u honderd procent maatwerk als u een zwemvijver laat aanleggen in Groningen. Als u online of telefonisch contact opneemt, plannen we samen met u een afspraak in bij u thuis. Door middel van een persoonlijk gesprek proberen we uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Ook nemen we een monster van huw bron- of kraanwater waarmee de vijver gevuld zal worden. Dit monster sturen we op naar een laboratorium voor analyse. Met die informatie als basis, optimaliseren wij ons biofilter. Dit plaatsen we in de filtratiezone als wij uw natuurlijke zwemvijver aanleggen in Groningen. De filterpomp die het water naar de zwemzone leidt, wordt onder de waterlijn geplaatst en is daardoor energiezuinig.

Zwemvijver tuin Groningen

Streeft u naar een zwemvijver die uw tuin in Groningen omtovert in een waterparadijs? Weijer Eco-zwemmen helpt u bij het realiseren van deze wens. Ook een zwembad ombouwen naar een zwemvijver behoort bij ons tot de mogelijkheden. Zo creëert u een chloorvrij bad met de allure van een vijver, bergmeer of welke vorm ook maar uw voorkeur heeft. De zwemvijver in uw tuin in Groningen heeft bijzonder weinig onderhoud nodig, want de natuur zuivert het water. De waterplanten dienen een keer per jaar gesnoeid te worden. Verder is het nodig om eens in de drie jaar het verzamelde slib te verwijderen. Deze klus kunt u het beste aan onze professionals overlaten. Anders loopt u het risico dat het ecosysteem dat voor de filtering zorgt wordt verstoord. Onze klantenservice beantwoordt graag uw vragen!

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op