Zwemvijver Haren

Houdt u van zwemmen in de natuur en beschikt u over een ruime tuin? Met een zwemvijver in Haren creëert u voor uzelf uw eigen micro resort! Het water blijft net zo schoon en kraakhelder als een afgelegen meer in het bos of in de bergen. Na het nemen van een frisse duik is afspoelen zelfs niet meer nodig. Als u een zwemvijver in Haren laat aanleggen door Weijer Eco-zwemmen wordt uw vijver langs biologische weg gefilterd zonder dat er zout of chloor aan te pas komt. Wij maken gebruik van micro organismen die het water zuiveren. Aan dit biologische filter heeft u vrijwel geen onderhoude, zodat u het hele jaar door kunt zwemmen!

Zwemvijver tuin Haren

Er ontstaat vanzelf een harmonieus groen geheel als u een natuurlijke zwemvijver in uw tuin in Haren integreert. De complete vijver wordt opgebouwd uit een zwemzone en één of meerdere filtratiezones die door een rand aan de bovenzijde worden gescheiden. Beide zones worden gevuld met kraanwater waaruit het aanwezige fosfaat wordt weggefilterd. Dit is één van voornaamste voedingsstoffen voor algen, die zo niet de kans krijgen om te groeien. De filterzone van de zwemvijver in uw tuin in Haren wordt aangevuld met waterplanten die bijdragen aan het in stand houden van het ecosysteem. Afgezien van het jaarlijks snoeien van de planten heeft een zwemvijver nauwelijks onderhoud nodig.

Zwemvijver kosten Haren

Wilt u graag weten wat een zwemvijver u gaat kosten in Haren? Bij Weijer Eco-zwemmen weet u precies waar u aan toe bent. Wij beginnen pas met de aanleg als we precies weten wat uw wensen zijn. Daarom komen we altijd eerst bij u langs voor een oriënterend gesprek. In de eerste plaats hebben het vijveroppervlak en de diepte invloed op de prijs. Daarnaast maken wij kosten voor de graafwerkzaamheden en de eventuele extra accessoires waarvan u gebruik wenst te maken, zoals ledverlichting of vijververwarming. Wilt u weten hoe hoog uw zwemvijver kosten in Haren uitvallen? Neem dan eenvoudig online of telefonisch contact met ons op. Het is desgewenst ook mogelijk om uw huidige zwembad te laten ombouwen tot een natuurzwembad. In dat geval bent u mogelijk voordeliger uit. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden!

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op