Zwemvijver Kloosterveen

Wilt u graag een zwemvijver aanleggen in Kloosterveen die perfect opgaat in het omringende landschap van de veengronden? Weijer Eco-zwemmen is dan de perfecte keuze voor u! Onze zwemvijvers zijn niet te onderscheiden van een echte vijver en maken gebruik van een natuurlijk filterproces met een biofilter en een zorgvuldige selectie van zuiverende waterplanten. De zwemzone staat met de filterzone in verbinding, maar wordt hier onder de waterlijn van gescheiden. Het water is net zo schoon als bij een chloorbad maar zonder de nadelen. U vermijdt geïrriteerde ogen. Daarnaast heeft u met een zwemvijver in uw tuin in Kloosterveen veel minder kosten aan het onderhoud.

Zwemvijver tuin Kloosterveen

Uw zwembad en de natuur vormen een sfeervol geheel als u kiest voor een natuurlijke zwemvijver in uw tuin te Kloosterveen. Bovendien zijn uw onderhoudskosten veel lager dan bij een chloorbad. Het enige onderhoud dat nodig is, is het jaarlijks snoeien van de waterplanten. Verder dient het slib dat zich op de bodem verzamelt eens in de drie jaar verwijderd te worden. Wij raden u aan om dit door Weijer Eco-zwemmen te laten doen. Zo weet u zeker dat het eco-systeem dat het water in uw zwemvijver te Kloosterveen zuivert niet wordt verstoord.

Zwemvijver aanleggen Kloosterveen

Weijer Eco-zwemmen biedt u diverse mogelijkheden en comfortverhogende accessoires als u een zwemvijver laat aanleggen in Kloosterveen. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de diepte en het oppervlak van de vijver. Desgewenst kunt u hierop besparen door te kiezen voor een natuurzwembad. Hierbij bevat de filterzone geen waterplanten en is deze bovendien weggewerkt onder een ruimtebesparende vlonder, die tevens dienst doet als terras. Om het zwemcomfort te verhogen is het ook mogelijk om vijververwarming en ledverlichting te laten aanbrengen. U maakt vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. Hierin brengen wij uw wensen in kaart. Tevens nemen wij een monster van uw kraanwater, zodat wij ons biofilter hier perfect op kunnen afstemmen. Heeft u meer vragen over een zwemvijver aanleggen in Kloosterveen? Neem eenvoudig contact met ons op en wij geven u graag meer informatie!

 

 

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op