Zwemvijver kosten

Als u kiest voor de aanleg van een zwemvijver wegen de kosten ruimschoots op tegen de besparingen op het gebied van het onderhoud. Doordat het zwemwater langs natuurlijke weg wordt gefilterd, is het gebruik van chloor en dure installaties overbodig geworden. Daarnaast is het aanleggen van een zwemvijver vaak goedkoper dan de aanleg van een klassiek zwembad. Het onderhoud van een klassiek zwembad kost in tegenstelling tot dat van een zwemvijver, veel tijd en geld. Een zwemvijver heeft enkel een jaarlijkse snoeibeurt nodig en eens in de drie jaar moet het verzamelde slib worden weggehaald. Deze werkzaamheden neemt Weijer Eco-zwemmen op zich. Zo bent u er zeker van dat de natuur haar werk blijft doen en het filterende ecosysteem in balans blijft. Als u voor een natuurzwembad kiest, behoort zelfs een zwembadrobot die de randen schoonhoudt tot de mogelijkheden!

Zwemvijver aanleg kosten

Voordat er begonnen wordt met de zwemvijver aanleg zijn de kosten bij Weijer Eco-zwemmen helder in beeld. Als eerste stap komen we bij u langs voor een persoonlijk gesprek. We bespreken samen met u uw wensen en denken we proactief met u mee. We nemen alvast een monster van uw kraan-of bronwater. Dit stelt ons in staat om de complete filtering op de omstandigheden in uw tuin aan te passen. Verschillende factoren van de zwemvijver bepalen de aanleg kosten:

  • De omvang en diepte van de zwemvijver
  • De afwerking van uw zwemvijver of natuurzwembad
  • De logistiek; is uw tuin bereikbaar voor groot materieel voor de aanleg?
  • Als u kiest voor een natuurzwembad brengt de vlonder die aangelegd moet worden extra kosten met zich mee.
  • De keuze om accessoires zoals verwarming of een waterval aan uw zwemvijver toe te voegen

Wij zijn tevens tuinspecialisten met oog voor een stijlvolle tuinarchitectuur waarin de zwemvijver harmonieus is geïntegreerd. U bepaalt zelf of u zich liever laat inspireren door modern design of de romantiek van een natuurlijke omgeving. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Zwemvijver accessoires kosten

Weijer Eco-zwemmen gaat op zoek naar de door u gewenste balans tussen zwemvijver accessoires en kosten enerzijds en de baten anderzijds. Onze zonnecollectoren helpen u om energie te besparen op bijvoorbeeld het gebruik van de zwembadrobot. Sfeervolle onderwaterverlichting is een uitstekende optie als u na het vallen van de avond nog een duik wilt nemen. Met een waterval en stapstenen kunt u de sfeer oproepen van een meer in de bergen. Bent u benieuwd naar andere zwemvijver accessoires en de kosten? Neem dan gerust contact op. We hebben bijvoorbeeld tegenstroominstallaties die de weerstand van het water in uw zwembad verhogen. Zo kunt u uw uithoudingsvermogen in uw eigen tuin verbeteren!

Zwemvijver kosten bij Weijer Eco-zwemmen

Bij de aanleg van uw zwemvijver houdt u de kosten bij Weijer Eco-zwemmen altijd in de hand. Wij bieden u niet alleen de optie van een natuurlijke zwemvijver, maar ook de mogelijkheid van het plaatsen van een monoblock zwembad. Dit kan bijna direct worden geplaatst inclusief jetstream, verwarming en een roldek om de warmte van het water langer vast te houden. De zwemvijver kosten zijn bij Weijer Eco-zwemmen volledig afhankelijk van uw eigen keuzes. Ook het plaatsen van een tussenvorm tussen een vijver en een zwembad is mogelijk. Wilt u alle mogelijkheden uitgebreid verkennen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers!

zwemvijver kosten

zwemvijver kosten

zwemvijver kosten

 

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.

neem contact op