Zwemvijver Leek

Wilt u een zwemvijver in uw tuin in Leek die kan wedijveren met het buitenbad van zwemkasteel Nienoord? Weijer Eco-zwemmen helpt u graag bij het vormgeven van uw eigen idyllische zwemparadijs temidden van uw planten en struiken. Het grote voordeel van uw eigen zwemvijver is dat u chloor en chemicaliën achterwege kunt laten. Na een frisse duik heeft u geen last meer van branderige ogen en is door het schone water zelfs afspoelen niet meer nodig. Het zwemwater wordt in een aparte filterzone op een natuurlijke manier gezuiverd. Dit gedeelte staat in verbinding met de zwemzone, maar wordt er onder de waterlijn van gescheiden. Zo heeft u geen last van waterplanten en organische resten in uw zwemvijver te Leek. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Zwemvijver tuin Leek

U bereikt het mooiste effect als u de zwemvijver van uw tuin in Leek volledig aanpast op de omringende flora en fauna. Wij nemen graag de tijd om uw wensen in een persoonlijk gesprek te leren kennen. Misschien heeft u wel prachtige dromen, maar geen concrete plannen. Weijer Eco-zwemmen werkt vervolgens een schets uit voor uw zwemvijver en bespreekt de verdere details samen met u. Ontbreekt het u bij nader inzien aan de ruimte voor een zwemvijver in uw tuin in in Leek? Dan is ook een natuurzwembad de moeite van het overwegen waard. Hierbij is de compacte filterzone onder een vlonder weggewerkt. Daarmee beschikt u in één klap over een bescheiden terras!

Zwemvijver aanleggen Leek

Weijer Eco-zwemmen is hét adres als u een zwemvijver wilt aanleggen in Leek. Wij bieden u een uitgebreid pakket met comfortverhogende accessoires zoals een kleine waterval, ledverlichting of een verwarmingssysteem. Hoewel wij geen gebruik maken van chemicaliën, bespaart u door een zwemvijver te laten aanleggen in Leek toch flink op uw onderhoudskosten. Een keer per jaar heeft de vijverbeplanting een snoeibeurt nodig. Verder is het verstandig om eens in de drie jaar het zich verzamelde bodemslib te laten verwijderen. Deze klus nemen wij op ons, om het ecologisch evenwicht van uw biofilter niet te verstoren. Zo profiteert u optimaal van een natuurlijke zwemvijver die nauwelijks onderhoud vergt!

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op