Zwemvijver Meerstad

Zwemmen in een natuurlijke omgeving is een weldaad voor lichaam en geest. Met de aanleg van een zwemvijver in Meerstad creëert u een zwemparadijs in uw tuin. Het water wordt met behulp van een ecosysteem gezuiverd zonder dat er chloor of chemicaliën aan te pas komen. Zo heeft u na het zwemmen geen last van geïrriteerde ogen of luchtwegen en is douchen niet meer nodig. Weijer Eco-zwemmen maakt uw zwemvijver in Meerstad volledig voor u op maat. Roept u graag de sfeer op van een verlaten bergmeer of laat u zich liever inspireren door vijvers met een weelderige begroeiing? Vraag eenvoudig online of telefonisch een offerte aan en wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken.

Zwemvijver aanleggen Meerstad

U heeft volledig de vrije hand als u door Weijer Eco-zwemmen een zwemvijver laat aanleggen in Meerstad. Onze zwemvijvers worden opgedeeld in een zwemzone en een regeneratiezone, waarin de zuivering van het water plaatsvindt. De gedeeltes worden door een wand onder de waterlijn van elkaar gescheiden. Het geheel blijft er zo als een vijver uitzien. Wij nemen monsters van uw kraan- of bronwater voor wij uw zwemvijver aanleggen in Meerstad om het Biotop filtersysteem op uw watervoorziening afstemmen. U beschikt over meerdere opties bij de aanleg. Zo kunt u niet alleen kiezen voor een natuurzwembad, maar ook uw bestaande zwembad ombouwen naar een zwemvijver.

Zwemvijver Biotop Meerstad

U bespaart flink op het onderhoud door in plaats van een zwembad een zwemvijver van Biotop in Meerstad aan te laten leggen. U hoeft de chloorconcentratie niet langer op peil te houden, want uw zwemvijver wordt zonder chemicaliën gereinigd. Wij maken gebruik van speciaal slib met micro-organismen die het water zuiveren en kraakhelder houden. Een energiezuinige pomp leidt het water van de regeneratiezone naar het zwemgedeelte. Doordat de pomp volledig wordt ingegraven in een dompelput stroomt het water er bijna vanzelf in. Uw zwemvijver van Biotop in Meerstad kan een normaal zwembad worden vormgegeven. In dat geval plaatsen wij geen waterplanten, maar alleen een biologisch filtersysteem onder een vlonder, die u bijvoorbeeld als terras kunt gebruiken. Gaat uw voorkeur uit naar een kant-en-klaar zwembad? Kies dan voor het monoblock zwembad! Een zwemvijver vergt nauwelijks onderhoud afgezien van het jaarlijks snoeien van de waterplanten en periodiek verwijderen van slib op de bodem. Als u het onderhoud door Weijer Eco-zwemmen laat uitvoeren blijft het eco-systeem in tact en bespaart u op uw kosten!

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op