Zwemvijver Paterswolde

Met het sfeervolle Paterswoldsemeer in uw nabijheid wilt u natuurlijk geen tuin die daarvoor onderdoet. Als u een zwemvijver in Paterswolde laat aanleggen creëert u uw eigen persoonlijke zwemplek midden in de natuur. Het zwemwater wordt volledige langs biologische weg gefilterd, zodat u na het zwemmen geen chloor meer hoeft af te spoelen. Wat het design betreft heeft u bij Weijer Eco-zwemmen volledig de vrije hand hoe u uw zwemvijver in Paterswolde vormgeeft. Kiest u voor een dichte begroeiing die aansluit bij de bossen in het nabijgelegen Drenthe of spreekt het open karakter van de Onlanden u meer aan? Maak vrijblijvend online of telefonisch een afspraak en wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken!

Zwemvijver tuin Paterswolde

Door het natuurlijke ontwerp past een zwemvijver perfect in uw tuin te Paterswolde. Met de selectie van de juiste waterplanten laat u het water harmonieus opgaan in het omringende groen. Welke sfeer u wilt oproepen bepaalt u bij Weijer Eco-zwemmen helemaal zelf. Naast een natuurlijke zwemvijver in uw tuin in Paterswolde, beschikt u over het alternatief van een natuurzwembad. Hierbij worden geen waterplanten aangelegd en is het filtersysteem weggewerkt onder een vlonder, dat u als terras kunt benutten. Deze optie is bijvoorbeeld handig als u net de ruimte tekort komt voor een zwemvijver.

Zwemvijver aanleggen Paterswolde

Bij Weijer Eco-zwemmen kunt u een zwemvijver laten aanleggen in Paterswolde die volledig bij uw wensen aansluit. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor comfort- en sfeerverhogende accessoires zoals vijververwarming, een beekloop of ledverlichting. In een persoonlijk gesprek met u verkennen wij eerst uitgebreid de mogelijkheden voor wij een zwemvijver gaan aanleggen in Paterswolde. Voorts nemen wij een monster van uw kraanwater mee naar het laboratorium. De gegevens die dat oplevert gebruik wij om het ecologische filtersysteem perfect op uw omgeving af te stemmen. Zo heeft u na de aanleg van uw zwemvijver nauwelijks onderhoud, afgezien van het jaarlijks snoeien van de waterplanten en het driejaarlijks verwijderen van het verzamelde bodemslib.

 

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.

 

neem contact op