Zwemvijver Roden

Voor een zwemvijver is Roden de perfecte locatie. Zo creëert u een zwemplek die qua sfeer perfect opgaat in het landschap van de esdorpen. In tegenstelling tot een gewoon zwembad wordt er voor een zwemvijver in Roden geen chloor gebruikt. Het zwemwater wordt met een speciaal biofilter op een natuurlijke manier gezuiverd. Zo neemt u dag in dag uit een frisse duik in helder en schoon water dat de charme heeft van een vijver en het comfort van een zwembad. Verken de mogelijkheden bij Weijer Eco-zwemmen en maak vrijblijvend een afspraak!

Zwemvijver aanleggen Roden

Wilt u een klein zwemparadijs van uw tuin maken? Laat dan een zwemvijver aanleggen in Roden door de vakmensen van Weijer Eco-zwemmen. Voordat wij voor u aan de slag gaan, brengen we niet alleen uw wensen maar ook de praktische mogelijkheden om deze te realiseren in kaart. Een zwemvijver die wij voor u aanleggen bestaat uit twee vaste onderdelen: een zwemgedeelte en het eigenlijke vijvergedeelte met waterplanten. Beide zones staan in contact met elkaar, maar worden vlak onder de waterlijn van elkaar gescheiden. Voor wij uw zwemvijver aanleggen in Roden kijken wij naar de beschikbare ruimte. Heeft u alle ruimte? Dan geeft een natuurlijke zwemvijver het mooiste resultaat. Een natuurzwembad is een goed alternatief als u optimaal elke centimeter wilt benutten. Hierbij wordt de filterzone weggewerkt onder een vlonder. Dit kunt u dan vervolgens ook als terras gebruiken!

Zwemvijver tuin Roden

Maakt u graag een mooi geheel van uw zwemvijver en uw tuin in Roden? Dan is Weijer Eco-zwemmen voor u zonder meer de beste keuze. Wij bieden u diverse comfort en sfeer verhogende accessoires voor maximaal zwemplezier. Met vijververlichting kunt u ook ‘s avond een baantje trekken. Bij de overgang tussen lente en zomer of zomer en herfst is vijververwarming een mogelijke optie. Wij leren graag uw wensen kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Daarnaast nemen we een monster van uw kraan- of bronwater. Het monster sturen wij op ter analyse in het laboratorium. De waardevolle gegevens die dit oplevert gebruiken wij om het filter perfect op uw water af te stemmen.

Wij bespreken samen met u diverse realisatiemogelijkheden door, waaronder de optie van uw zwembad ombouwen naar een zwemvijver. Dit is in sommige gevallen de meest voordelig manier om een zwemvijver in uw tuin in Roden aan te leggen. Afgezien van een jaarlijkse snoeibeurt van de waterplanten en het driejaarlijks verwijderen van het bodemslib heeft u nauwelijks onderhoud. Deze taak nemen wij op ons, zodat het ecologisch evenwicht van het filtersysteem niet wordt verstoord.

 

 

 

 

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op