Zwemvijver Tynaarlo

Wilt u uw waterrijke omgeving uitbreiden met uw eigen stukje natuur waar u in kunt zwemmen? Weijer Eco-zwemmen kan een zwemvijver in Tynaarlo voor u aanleggen waarmee u deze wens eenvoudig realiseert. Wij maken gebruik van een ecosysteem dat het zwemwater langs natuurlijke weg schoon en kraakhelder houdt. Zo kunt u iedere ochtend een frisse duik nemen, zonder dat u zich hoeft af te spoelen of geïrriteerde ogen krijgt. De zwemvijver die wij voor u in Tynaarlo aanleggen bevat een filtratiezone en een zwemzone die onder de waterlijn van elkaar gescheiden worden. Vanuit uw huiskamer valt uw blik op een vijver die stiekem toch een zwembad is! Neem eenvoudig contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Zwemvijver tuin Tynaarlo

Met een op uw wensen gebaseerd design zorgt Weijer Eco-zwemmen ervoor dat uw zwemvijver en uw tuin in Tynaarlo samen een harmonieus geheel vormen. Het zwemwater wordt gezuiverd door micro-organismen. De waterplanten dragen ook hun steentje bij, maar worden ook zo geselecteerd dat ze bij uw smaak aansluiten. U bent nauwelijks tijd kwijt aan het onderhoud van de natuurlijke zwemvijver die uw tuin in Tynaarlo siert. Indien u al een zwembad heeft, bieden wij u de optie van een zwembad ombouwen naar een zwemvijver. Daarmee kunt u flink op uw uitgaven besparen!

Zwemvijver aanleggen Tynaarlo

Voor Weijer Eco-zwemmen is een zwemvijver aanleggen in Tynaarlo net iets anders dan in een andere omgeving. Het ecosysteem waarmee wij uw zwemwater filteren wordt volledig afgestemd op de hardheid en andere eigenschappen van uw kraanwater. Op die manier zorgen wij voor de best mogelijke manier om vervuilingen weg te filteren. Het systeem dat wij vormgeven gaat daardoor jarenlang mee. Afgezien van het jaarlijks snoeien van de waterplanten en het driejaarlijks verwijderen van het bodemslib heeft u nauwelijks onderhoud als u een zwemvijver laat aanleggen in Tynaarlo. Wilt u ruimte besparen? Dan is een natuurzwembad ook een mogelijkheid. Hierbij zijn waterplanten niet nodig en is het filtersysteem onder een vlonder weggewerkt, dat u vervolgens als terras kunt benutten! Neem contact met ons op om wensen te bespreken.

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op