Zwemvijver Vries

Wilt u eenvoudig de deur uit kunnen stappen voor een verfrissende duik? Een zwemvijver in Vries past precies bij de charme van het Drentse landschap. De bossen maar ook landerijen spreken tot de verbeelding en bieden volop inspiratie. Weijer Eco-zwemmen kan voor u een zwemvijver in Vries aanleggen die perfect aansluit bij uw wensen. Op het oog lijkt uw vijver een klein meertje, maar het zwemgedeelte heeft toch echt de functie van een zwembad! Het water wordt gezuiverd en helder gehouden door een speciaal ecologisch filter, dat van het zwemgedeelte wordt gescheiden. Chloor en andere chemicaliën heeft u voortaan niet meer nodig. Met de keuze voor uw eigen waterplanten creëert u eenvoudig de door u beoogde sfeer!

Zwemvijver tuin Vries

Wat is nu idyllischer dan een zwemvijver en tuin in Vries die harmonieus in elkaar overgaan? Eco-zwemmen heeft ook een ruime ervaring in tuindesign. Wij helpen u daarom graag met elk detail van de vormgeving van uw natuurlijke zwemvijver. Het werkt eenvoudig. U maakt telefonisch of online een afspraak en wij komen bij u langs voor een oriënterend gesprek. Daarnaast nemen wij een monster van uw bron- of kraanwater, zodat wij het filtersysteem precies op uw situatie kunnen afstemmen. Daardoor heeft u uiteindelijk een zwemvijver in uw tuin in Vries die bijzonder weinig onderhoud nodig heeft. Afgezien van een jaarlijkse snoeibeurt van de waterplanten en het driejaarlijks verwijderen van het slib doet het systeem zijn werk zonder dat u er omkijken naar heeft.

Zwemvijver kosten Vries

Het is niet exact aan te geven wat een zwemvijver u gaat kosten als u deze in Vries laat aanleggen. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het wateroppervlak, de diepte en het aantal accessoires. Het grote voordeel is dat u flink bespaart op het onderhoud, omdat voor de zuivering van het water geen chloor meer nodig is. Verder kunt u ook kiezen voor een compact natuurzwembad. Hierbij is de filtratiezone weggewerkt onder een vlonder en kan het gedeelte voor de waterplanten worden weggelaten. Voordat wij voor u aan de slag gaan, brengen wij eerst uw wensen in kaart. Op basis daarvan kunnen wij een goed inschatting maken van de zwemvijver kosten die u in Vries gaat maken. Maak vrijblijvend een afspraak bij Weijer Eco-zwemmen en ontdek de vele mogelijkheden!

 

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.

 

neem contact op