Zwemvijver Westerbork

Het Drentse landschap is het perfecte decor om een frisse duik te nemen. Als u een zwemvijver in Westerbork laat aanleggen door Weijer Eco-zwemmen is gebruik van chloor en andere chemicaliën niet meer nodig. Een speciaal biologisch filter zorgt ervoor dat het water op een natuurlijke manier wordt gefilterd. Dit proces vindt plaats in een filterzone die onder de waterlijn van de zwemzone wordt gescheiden. Zo blijft er een vrije doorstroom van het water zonder dat resten van waterplanten het zwemgedeelte kunnen bereiken. Dit blijft daardoor schoon en helder. Maak vrijblijvend een afspraak en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden om uw zwemvijver te Westerbork perfect in het Drentse landschap te integreren.

Zwemvijver aanleggen Westerbork

Wilt u een zwemvijver aanleggen in Westerbork die uw wensen overtreft? Weijer Eco-zwemmen neemt uitgebreid de tijd om kennis te maken van uw plannen. Wij werken deze uit in een concrete schets waarin we de details verder invullen. Bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse comfortverhogende accessoires zoals een verwarmingssysteem, ledverlichting of een kabbelende waterloop. Wij kunnen niet alleen uw natuurlijke zwemvijver aanleggen in Westerbork, maar nemen ook het onderhoud voor onze rekening. Dit bestaat uit een jaarlijkse snoeibeurt van de waterplanten en het driejaarlijks verwijderen van het bodemslib. De kosten hiervoor liggen aanzienlijk lager dan bij een chloorbad, dat eigenlijk voortdurend onderhoud nodig heeft.

Zwemvijver aanleggen kosten Westerbork

Als u in plaats van een zwembad een zwemvijver laat aanleggen bespaart u op de kosten die u in Westerbork maakt. Daarom biedt Weijer Eco-zwemmen u ook de optie om uw zwembad om te bouwen naar een zwemvijver. In dat geval stoppen wij de chloortoevoer en leggen we een filterzone naast het zwembad aan, dat wij overdekken met een vlonder. Dit kunt u vervolgens als terras in gebruik nemen. Waterplanten zijn in dat geval niet nodig, want u beschikt nu over uw eigen natuurzwembad. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar als u een zwemvijver laat aanleggen. De kosten die u in Westerbork maakt, houden wij samen met u in de hand!

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op