Zwemvijver Zeegse

Wat is nu mooier dan een zwembad dat lijkt op een vijver? Deze droom verwezenlijkt u eenvoudig door een zwemvijver in Zeegse aan te laten leggen door Weijer Eco-zwemmen. Wij zuiveren het zwemwater op een natuurlijke manier door waterplanten en een filterzone aan te leggen. Deze worden onder het wateroppervlak gescheiden van de zwemzone maar staan er wel mee in verbinding. Het water van uw zwemvijver in Zeegse wordt langs natuurlijke weg gezuiverd en blijft kraakhelder. Na een frisse duik is zelfs afspoelen niet meer nodig! Wij geven uw zwemvijver graag een plaats in het omringende Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa!

Zwemvijver aanleggen Zeegse

Bij Weijer Eco-zwemmen zijn er vele manieren waarop u een zwemvijver kunt laten aanleggen in Zeegse. De natuurlijke zwemvijver is compleet vormgegeven als een vijver met een groene waterkant. In de filterzone plaatsen wij een speciaal biologisch filter voor het zuiveren van het water. Een dompelpomp zorgt ervoor dat er continu een stroom is tussen de filterzone en het zwemgedeelte. Verder kunt u in plaats van een zwemvijver laten aanleggen in Zeegse ook kiezen voor een natuurzwembad. Hierbij worden de waterplanten achterwege gelaten en wordt het biologische filter onder een vlonder weggewerkt. Daarmee beschikt u direct over een terras.

Zwemvijver kosten Zeegse

Het is niet mogelijk om de exacte prijs aan te geven, want de zwemvijver kosten die u in Zeegse maakt zijn afhankelijk van de diepte, de totale oppervlakte en eventuele extra accessoires zoals verwarming, waterlopen en ledverlichting. Als u een afspraak inplant met Weijer Eco-zwemmen, komen wij bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan direct een monster van uw kraanwater, zodat wij na een analyse in het lab uw biologische filter perfect aan de kwaliteit van uw kraanwater kunnen aanpassen. Het resultaat wordt een onderhoudsvrije zwemvijver, afgezien van het jaarlijkse snoeiwerk en driejaarlijks verwijderen van het verzamelde bodemslib. Wilt u meer weten over de aanleg van een zwemvijver en de bijbehorende kosten in Zeegse? Neem contact op met Weijer Eco-zwemmen!

 

 

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.


neem contact op