Zwemvijver Zuidlaren

U woont al in een idyllisch dorp met een sfeervolle Brink en midden in het Drentse landschap. Wat is nu mooier dan met een zwemvijver in Zuidlaren uw persoonlijke zwemparadijs in uw tuin aan te leggen? Weijer Eco-zwemmen helpt u bij het concreet vormgeven van deze droom. Als u telefonisch of online contact met ons opneemt, komen wij op afspraak bij u langs om uw wensen te bespreken. De zwemvijver die wij voor u in Zuidlaren installeren zuivert het zwemwater op natuurlijke wijze. Chloor en andere chemicaliën zijn niet meer nodig. Voor u betekent dit dat u een frisse duik kunt nemen zonder dat afspoelen na afloop per se noodzakelijk is.

Zwemvijver tuin Zuidlaren

Het mooiste resultaat bereikt u als uw zwemvijver en uw tuin in Zuidlaren harmonieus in elkaar overlopen. Om die reden leggen wij een filtratiezone aan die onder de waterlijn van het zwembad wordt gescheiden. Wij selecteren samen met u de waterplanten om het idee van een vijver volledig in stand te houden. U kunt zich laten inspireren door het landschap van uw voorkeur. Is dat een cottage tuin, een verlaten meer in het bos of in de bergen? In overleg met u maakt Weijer Eco-zwemmen uw wildste plannen concreet door voor u een natuurlijke zwemvijver in uw tuin te Zuidlaren aan te leggen!

Zwemvijver kosten Zuidlaren

Het door u gewenste design en formaat van uw zwemvijver beïnvloeden de kosten die u in Zuidlaren maakt. Het exacte prijskaartje kunnen wij pas geven zodra uw wensen duidelijk bij ons in beeld zijn. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek proberen wij uw voorkeuren in kaart te brengen. Extra accessoires zoals ledverlichting en de aanleg van verwarming in uw zwemvijver bepalen de kosten in Zuidlaren. Ook voordeliger opties zijn bij ons bespreekbaar. Bij een natuurzwembad kunt u de waterplanten bijvoorbeeld achterwege laten. De filterzone is weggewerkt onder een vlonder, dat u daardoor als terras kunt benutten. Neem eenvoudig contact met ons op en geef uw zwemparadijs helemaal zelf vorm!

 

 

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen

 

neem contact op