PurePools
Zuiver genieten!

Monoblock zwembad

Wilt u graag een zwembad met modern uiterlijk zonder irritatie aan huid, ogen en longen? Een monoblock zwembad met een Biotop filteringssysteem biedt uitkomst. Het filter bevat geen chemicaliën, maar is een op zichzelf staand ecosysteem! De micro-organismen in het grind werken met elkaar samen, met als resultaat schoon en kraakhelder zwemwater. Het monoblock zwembad wordt gescheiden van de filterzone, maar haalt hier alleen het zuivere zwemwater uit. Na het zwemmen hoeft u zich niet af te spoelen! Hierdoor is een monoblock zwembad beter voor uw gezondheid en het milieu.

Monoblock zwembad met Biotop

Om het water zo zuiver mogelijk te krijgen, maken wij gebruik van het biologische Biotop systeem. Doordat een monoblock zwembad met Biotop systeem wordt geleverd, is het onderhoud minimaal. Weijer Eco-zwemmen verzorgt het periodieke onderhoud, want het onderhoud van een zwembad met Biotop systeem is een specialisme. Net als alle ecosystemen draait bij Biotop alles om het bereiken van natuurlijk evenwicht. Hoewel wij het onderhoud op ons nemen, zijn de kosten in vergelijking met een chloorzwembad aanzienlijk laag. Weijer Eco-zwemmen helpt u graag bij het plaatsen van een monoblock zwembad met Biotop, maar ook bij de aankleding van uw tuin.

Monoblock zwembad plaatsen

Het is zeer eenvoudig om een monoblock zwembad, ook wel PurePool genoemd, te plaatsen. Dat komt door het kant-en-klare ontwerp dat helemaal voorgevormd wordt geleverd en bijna direct geplaatst kan worden. Weijer Eco-zwemmen kan het bad in vier natuurlijke kleuren leveren. Ook heeft u de keuze uit diverse maatvoeringen en verschillende accessoires. Een PurePool heeft dezelfde voordelen als een natuurzwembad, maar kan sneller in gebruik worden genomen. Wanneer u vragen heeft over een monoblock zwembad plaatsen raden wij u aan contact op te nemen met de specialisten van Weijer Eco-zwemmen!

Contact

Weijer Eco-zwemmen is gespecialiseerd in het plaatsen van een natuurlijke zwemvijver, PurePool en natuurzwembad. Wanneer u geïnteresseerd bent in een monoblock zwembad bij Weijer Eco-zwemmen raden wij u aan contact met ons op te nemen voor een afspraak. Tijdens deze uitgebreide kennismaking zullen we uw wensen en voorkeuren bespreken. Alleen dan kunnen wij een monoblock zwembad ontwerpen en aanleggen waar u jarenlang plezier aan beleeft. Ook nemen we tijdens de afspraak alvast een monster van uw kraan- of bronwater zodat we het filter hier perfect op kunnen afstemmen. Neem contact op voor een monoblock zwembad bij Weijer Eco-zwemmen!

© Copyright Weijer Eco-Zwemmen 2022 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen