Vacature ‘Meewerkend voorman hovenier’

Ben jij die hovenier die op zoek is naar een uitdaging? Bij Weijer Tuinen is een ‘meewerkend voorman hovenier’ verantwoordelijk voor meer dan alleen het realiseren van grondwerk of het leggen van de bestrating. Wij verzorgen complete tuinen van a tot z. Dit betekent dat je, naast alle andere werkzaamheden, ook de computergestuurde beregening moet installeren, de verlichting aan moet sluiten, zwemvijvers, zwembaden en buitenkamers bouwt. Omdat wij veel verlangen van onze hoveniers, leiden we actief en intern op om zo het beste uit iedereen te halen. Dit betekent dat jij moet zorgen dat er tuinen worden gemaakt op een kwalitatief hoog niveau en dat je tijdens de aanleg de klanten meeneemt in de reis naar hun tuingeluk. Je houd dagelijks contact met de klant en leg je digitaal de projectadministratie vast.

HOE ZIET JOUW WERKOMGEVING ERUIT?

Weijer Tuinen is een bedrijf met 8 enthousiaste medewerkers. Je komt te werken in een team van vakbekwame hoveniers met daarbij een aantal hoveniers in opleiding. Elk team beschikt over een eigen bus, geheel ingericht naar wens. We hebben een modern machinepark, wat we zelf niet hebben huren wij in via derden. Weijer Tuinen kent een open bedrijfscultuur waarbij onze medewerkers veel vrijheid krijgen en zich verantwoordelijk voelen voor eigen werk.

WAT VOOR TUINEN GA JE MAKEN?

De tuinen die je gaat maken bij de Weijer Tuinen hebben een hoog belevingsniveau, elke tuin is uniek. Deze unieke tuinen ontstaan door ons inspirerende ontwerpproces. Bij elke opdrachtgever proberen we het maximale eruit te halen om een mooie tuin te realiseren.
Door het design proces waarbij functionaliteit, wensen van de klant, gecombineerd met onze kennis en kunde, ontstaan tuinen met een eigen verhaal. Dit realiseren wij met eigen mensen, dus ook met jou!

WAT VERWACHT WEIJER TUINEN VAN JOU ALS ‘MEEWERKEND VOORMAN HOVENIER’?

 •  Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 of 4 of vergelijkbare werkervaring
 • Je hebt de sociale vaardigheden en het inzicht om een team van vakbekwame en leerling hoveniers aan te sturen
 • Je bent flexibel en hebt een proactieve werkhouding
 • Je bent klantgericht en hebt een servicegerichte instelling
 • Je hebt twee rechterhanden en een goed bouwkundig inzicht
 • Je kunt een ontwerptekening lezen, tuin inmeten en uitzetten
 • Je hebt verstand van bestrating, vijvers, verlichting, overkappingen en planten
 • Je bezit goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
 • Je hebt een goed inlevingsvermogen en bent stressbestendig
 • Je hebt een gedegen plantenkennis.
 • Je bent in het bezig van rijbewijs B en BE

WAT BIEDT DE WEIJER TUINEN JOU ALS ‘MEEWERKEND VOORMAN HOVENIER’?

Weijer Tuinen biedt een afwisselende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en goed kunnen (samen)werken. Collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal.

Door de informele cultuur is er bij Weijer Tuinen genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en ambitie. Naast een marktconform salaris (CAO Hoveniers) maken opleidingsmogelijkheden deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer voor deze veelzijdige, uitdagende functie! Kom werken in een enthousiast team bij een groeiend bedrijf.

We zien je reactie graag voor 8 februari.
Mail naar aukje@weijertuinen.nl

NB:
Ook (vakbekwame) hoveniers en personen die bouwkundig
en/of technisch onderlegd zijn worden van harte uitgenodigd te
solliciteren.