Contact

Voor ons is het belangrijkste dat u kunt zwemmen in uw tuin, zoals u dat wilt. Iedere samenwerking tussen Weijer Eco-zwemmen en een opdrachtgever begint daarom met een kennismaking en een verkenning van de wensen en eisen. Wilt u ook natuurlijk zwemmen in uw tuin? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vrijblijvend advies?

In onze showroom in Assen laten wij u graag voorbeelden zien van zwemvijvers en eco-zwembaden. Daarnaast vindt u hier verschillende materialen, die u inspireren voor uw eigen tuin. Wilt u meer weten over ons of over zwemvijvers, eco-zwembaden of het ombouwen van een chloorbad? Vul het contactformulier in o.v.v. 'vrijblijvend advies'. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor een afspraak.

 

Heeft u een specifieke vraag of probleem? Dan komen wij liever bij u langs om de situatie van uw tuin te bekijken. Als hovenier geven wij u advies op maat, zodat u weet waar u aan toe bent. Bel ons voor een afspraak of stuur een mail met uw gerichte vraag.

Meepraten op Facebook?

Op onze Facebookpagina ontvangt u de leukste nieuwtjes en tips en kunt u natuurlijk zelf meepraten! 

 

Wilt u meer weten over de tuinontwerp, -realisatie en -onderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Tuinen.

Contactgegevens

Telefoon

0592 - 351 068

E-mail adres

info@eco-zwemmen.nl

Adres

Madridstraat 13, 9403 DV Assen

Contactformulier