Ombouw chloorbad
Zuiver genieten!

Zwembad ombouwen naar zwemvijver

Wilt u uw zwembad op een ecologisch verantwoorde manier compleet in uw tuin op laten gaan? Laat het zwembad dan ombouwen naar een zwemvijver! Hierbij worden aan uw huidige bad een of meerdere bassins toegevoegd waarin uw zwemwater langs biologische weg wordt gefilterd. Het geheel komt eruit te zien als één grote vijver. De filterzone wordt van het zwembad gescheiden, dat daardoor kraakhelder en brandschoon blijft. Uw huidige reinigingssysteem op basis van gechloreerd water wordt vervangen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw huid, ogen en luchtwegen. Als u bij Weijer Eco-zwemmen uw zwembad laat ombouwen naar een zwemvijver, wordt er een Biotop filtersysteem geplaatst zodat u jarenlang kunt genieten van schoon zwemwater!

Zwembad ombouwen naar zwemvijver of natuurzwembad

Bij Weijer Eco-zwemmen heeft u altijd de vrije keuze of u uw zwembad laat ombouwen naar een zwemvijver of een natuurzwembad. Een natuurzwembad heeft dezelfde uitstraling als een gewoon zwembad. Het natuurlijke filtersysteem wordt onder een vlonder aan het zicht onttrokken. Een zwemvijver daarentegen is de beste optie als u houdt van een weelderige tuin die de grillen van de natuur volgt. Bij een zwemvijver wordt er een bassin aan uw huidige zwembad toegevoegd waar een natuurlijk filtersysteem zal worden opgebouwd. Doordat er geen chloor wordt gebruikt is er minder onderhoud nodig en hoeft u zich na het zwemmen niet meer te douchen. Het onderhoud dat nog nodig is, neemt Weijer Eco-zwemmen graag voor zijn rekening. Als u uw zwembad wil laten ombouwen naar een zwemvijver of natuurzwembad geeft Weijer Eco-zwemmen u graag persoonlijk advies!

Contact

U geniet van schoon en zuiver water wanneer u een zwembad laat ombouwen naar zwemvijver bij Weijer Eco-zwemmen. Als u een afspraak met ons maakt, komen wij bij u op huisbezoek. Zo kunnen wij de sfeer in uw tuin proeven en u nog beter adviseren. Tijdens onze eerste afspraak bespreken we uw wensen en voorkeuren. Daarnaast nemen we een monster van uw kraan- of bronwater zodat we de filtering hierop kunnen afstemmen. Weijer Eco-zwemmen heeft jarenlange ervaring en is naast het ombouwen van een zwembad naar zwemvijver gespecialiseerd in het aanleggen van een monoblock zwembadnatuurlijke zwemvijver en een natuurzwembad. Een zwembad ombouwen naar een zwemvijver bij Weijer Eco-zwemmen betekent een unieke beleving in uw eigen achtertuin!

© Copyright Weijer Eco-Zwemmen 2022 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen