Over ons

Over ons

Wij kennen onze klanten. Hoe anders kunnen we hun wensen vertalen?

Weijer Eco-Zwemmen

Weijer eco-zwemmen is onderdeel van hoveniersbedrijf Weijer Tuinen. Wij ontwerpen en realiseren zwemvijvers en natuurlijke zwembaden, zonder het gebruik van chemicaliën en zouten. Daarnaast zorgen onze vakmensen ervoor dat uw zwembad of zwemvijver perfect past bij de rest van uw tuin.

Marco Weijer – oprichter / designer

Samen met u

Maar weinig dingen zijn zo persoonlijk als een tuin. Thuis wilt u leven in de tuin en daar hoort ontspanning bij. Weijer Tuinen en Weijer Eco-zwemmen weten dat als geen ander en houden hier bij het ontwerpen van tuinen, zwemvijvers en eco-zwembaden rekening mee. Onze kracht is dat we dit niet alleen doen, maar samen met u! We denken vanuit uw wensen en vertalen dit naar tuinen, baden en zwemvijvers, waar u op een natuurlijke manier van kunt genieten. Niet alleen om in te zwemmen, maar ook als onderdeel van een mooie tuin. Ons motto hierbij is; Benut de natuur, maar maak er geen misbruik van!

Ook dát is Weijer Eco-zwemmen én Weijer Tuinen.

Partners

Weijer Eco-zwemmen is geselecteerd partner van Biotop® Oostenrijk. Biotop® is ruim 30 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van zwemmen in natuurlijk zwemwater. In tegenstelling tot de traditionele chloorbaden, waarbij alle vormen van leven vernietigd worden (ook de goede), maakt Biotop® juist gebruik van natuurlijke zuiveringsmechanismen.

© Copyright Weijer Eco-Zwemmen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen