Strakke zwemvijver in Onnen

Ontdek de mogelijkheden van zwemvijvers in Onnen!
Laat ons je meenemen naar een klant in het prachtige Onnen. Jaren geleden waren we al in hun vizier gekomen op de Wonen en Co beurs. Ze nodigden ons uit voor een kop koffie, omdat ze heel erg enthousiast waren over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van zwemvijvers. Ze wilden heel graag een strakke zwemvijver en natuurlijk was dat ook mogelijk.

Opgeleverd 2022
Architect Weijer Tuinen
Locatie Onnen
Strakke zwemvijver in Onnen block-achtergrond

Een natuurlijke zwemervaring in je eigen tuin

De klant had een bestaande spiegelvijver in hun achtertuin, maar deze voldeed niet meer aan hun wensen. Ze wilden graag op een natuurlijke manier kunnen zwemmen in hun eigen tuin, passend bij de strakke en stoere stijl die ze in hun hele woning hadden doorgevoerd. Onze taak was om een strakke zwemvijver te creëren waar flora en fauna een plek konden vinden, terwijl het zwemgedeelte vrij zou blijven van beplanting.

Om extra lang van het zwemseizoen te kunnen genieten, hebben we een warmtepomp geplaatst. Ook tijdens koudere zomers zorgt de warmtepomp er natuurlijk voor dat het water op de juiste temperatuur blijft.

Overal hebben we aan gedacht...

Strak en stoer: een zwemvijver op maat

Om de zwemvijver een strak en stoer effect te geven, hebben we gekozen voor rechthoekige vormen. Het zwemgedeelte heeft een indrukwekkende lengte van 16 meter en een breedte van 310 cm, waardoor de klant niet alleen baantjes kan trekken, maar ook visueel kan genieten van het vergrotende effect dat deze afmetingen creëren. Vanuit de woning heeft men een prachtig uitzicht over de vijver en het schitterende landschap met imposante eikenbomen.

De luxe van een jacuzzi

In stijl optimaal genieten in eigen tuin

We hebben hier ook gewerkt met een vlonder en daarop een jacuzzi geplaatst, zodat de klant vanuit de jacuzzi kan ontspannen en tegelijkertijd volop kan genieten van de tuin. Ook hebben we naast de vlonder een stijlvolle, matzwarte buitendouche geïnstalleerd.

Je tuin als verlengde van je huis

Leven in de tuin!

Kortom, dit is een landelijke, strakke en stoere tuin met een geweldige zwemvijver waar je naar hartenlust baantjes kunt trekken, kunt ontspannen in de jacuzzi en op verschillende plekken zowel van schaduw als van zon kunt genieten. Deze tuin is werkelijk een plek om in te leven!

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden
Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op. Ontdek zelf wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen en creëer je eigen droomtuin met een prachtige zwemvijver!

Bekijk meer recente tuin projecten

Weelderige zwemvijver Winsum
Natuurzwembad Kolham

Weelderige zwemvijver Winsum

Dromen en wensen zijn er om uit te laten komen. Dat dachten onze klanten op hun vakantie. Daar hebben ze gezwommen in een zwemvijver met een natuurlijke filtering en dus zónder chemicaliën. Op dát moment hebben ze besloten dat ze dat ook in hun eigen tuin willen hebben. En zo kwamen ze bij ons.

  • Opgeleverd
  • LocatieWinsum
  • ArchitectEcozwemmen / Weijer Tuinen

Natuurzwembad Kolham

Oud-klanten benaderden ons opnieuw voor de tuin en een natuurzwembad nadat ze een ander huis gekocht hadden. Een aantal jaren geleden hebben we hun tuin een upgrade gegeven, náást het realiseren van een natuurzwembad met warmtepomp om het zwemseizoen te verlengen én een ingebouwd roldeck...

  • Opgeleverd2020
  • LocatieKolham
  • ArchitectWeijer Tuinen
© Copyright Weijer Eco-Zwemmen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen