Eco-zwembad
Zuiver genieten!

Eco-zwembad

Uw zwemwater wordt op natuurlijke wijze gefilterd als u een natuurzwembad laat aanleggen. Het bassin is gevuld met natuurlijk zwemwater, waaraan geen chloor hoeft worden toegevoegd. Dit helpt bij het voorkomen van irritaties aan huid en ogen. Ook hoeft u na het zwemmen niet te douchen. Naast het natuurzwembad wordt een aan het oog onttrokken filterzone aangelegd die met behulp van micro-organismen het water zuivert. Weijer Eco-zwemmen helpt u bij het volledig naar eigen wens vormgeven van het natuurzwembad. Zo zwemt u niet alleen in zuiver water, maar beschikt u over een zwembad dat helemaal past bij de inrichting van uw tuin of terras!

Natuurzwembad aanleggen

Volledig op maat een natuurzwembad aanleggen is waar Weijer Eco-zwemmen naar streeft. Wij maken gebruik van het 100% biologische filtersysteem van onze officiële partner Biotop. Dit systeem werkt met speciaal geselecteerde waterplanten en micro-organismen die een compleet ecosysteem vormen dat het water langs natuurlijke weg helder en schoonhoudt. Met al meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u garanderen dat u jarenlang plezier heeft van uw natuurlijke zwemvijver! Als u een natuurzwembad laat aanleggen wordt dit gevuld met kraanwater. Wij testen van tevoren de waterkwaliteit zodat we het filter af kunnen stellen op uw kraan- of bronwater.

Natuurzwembad kosten

Bij de aanleg van een natuurzwembad maakt u kosten, maar verdient u deze door het geringe onderhoud weer terug. De prijs wordt onder andere bepaald door de grootte van het zwembad, de diepte en de gekozen details in de afwerking. U kunt bijvoorbeeld een verwarmingssysteem laten plaatsen dat het zwemwater op temperatuur houdt. Of verlichting in het zwembad laten bouwen voor een sfeervolle uitstraling. Voor wij met de aanleg aan de slag gaan brengen wij in een persoonlijk gesprek uw wensen voor het natuurzwembad en de kosten helder in beeld. Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op voor een afspraak of meer informatie. Zo kiest u voor een project waar u jarenlang plezier aan beleeft!

Natuurzwembad onderhoud

In vergelijking met een standaard zwembad is bij een natuurzwembad het onderhoud minimaal. Om u te verzekeren van een goed onderhouden filteringssysteem, nemen wij deze taak graag op ons. De zuivering van het zwemwater vindt plaats middels een complex Biotop ecosysteem dat wij zorgvuldig opbouwen. Als wij het natuurzwembad onderhoud verzorgen, blijft uw zwembad jarenlang schoon. Eens in de drie jaar is het nodig om het verzamelde slib uit het zwembad te halen. Ook deze taak nemen wij graag voor onze rekening. Wanneer u vragen heeft over het onderhoud kunt u contact opnemen met Weijer Eco-zwemmen. Wij helpen u graag verder!

Contact

Uw tuin blijft een harmonieus geheel als u kiest voor een natuurzwembad bij Weijer Eco-zwemmen. Ieder project begint met een uitgebreide kennismaking. Wij maken een persoonlijke afspraak met u om uitgebreid uw wensen te bespreken. Niet alleen kunnen wij u adviseren over uw zwembad, maar eventueel ook over de tuin daaromheen. Naast het aanleggen van een natuurzwembad bij Weijer Eco-zwemmen, kunt u ook kiezen om uw chloor zwembad om te laten bouwen naar bijvoorbeeld een zwemvijver. Hiermee vormt u een prachtig natuurlijke omgeving waarin u nog meer van uw tuin kunt genieten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

© Copyright Weijer Eco-Zwemmen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen